Условия за плащане с банкова карта

Процедура при извършване на онлайн покупка

 1. За да направите покупка на даден продукт, натиснете бутона “Купи” от главната страница на сайта www.seemelissa.com
 2. Попълнете бройката устройства която желаете да закупите
 3. Попълнете данните за доставка и(име, телефон, email, адрес)
 4. Изберете метод на плащане – Плащане с карта.
 5. Съгласете се с правилата чрез отбелязване на чекбокса “Съгалсявам се с Общите условия”
 6. Натиснете Поръчай
 7. Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта (номер, валидност, код за сигурност, име)
 8. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
 9. Потвърдете плащането чрез бутона “Потвърди плащане”
 10. При успешна трансакция (успешни автентикация и авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
 11. Парите се удържат по картата ви веднага след потвърдено успешно плащане.
 12. На посочения от Вас email ще получите писмо с потвърждение за поръчката.

Условия на плащане с карта за избраната стока / услуга

 1. Приемаме плащане със следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.
 2. Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
 3. Максималната сума за трансакция е 8 000 лева.
 4. Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (BGN). Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута
 5. При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Политика за осигуряване на защита на данните при плащане

Мелиса Клаймът ООД полага всички усилия да предостави надеждна защита на сайта www.seemelissa.com. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

 • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
 • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
 • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.